Громадська організація Fight For Right запустила благодійний проєкт «Тепло», щоби взимку допомогти забезпечити теплом 5000 сімей людей з інвалідністю.

«Середня зимова температура -5°С. Для 2,7 мільйона українців з інвалідністю вижити за таких умов під час російської агресії буде надзвичайно складно», – пояснюють в організації.

Для цього закуплять радіатори опалення, термобілизну, електроковдри й електроплитки, грілки, термоси і фільтри для води. На кожну з позицій можна задонатити окремо.

Кому допомагатимуть:

  • людям зі складними видами інвалідності, які проживають в сільській місцевості та позбавлені газопостачання;
  •  людям з інвалідністю і літнім людям на прифронтових територіях;
  • сімʼям з дітьми, які мають інвалідність.

Проєкт також можна фінансово підтримати на за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Зиму 2022–2023 років називають «найскладнішою за всі роки незалежності». Попри це опалювальний сезон планують розпочати вчасно, а тарифи на тепло обіцяють не піднімати. Утім, температура в оселі буде коливатися в межах 18–20°C.

Громадська організація Fight For Right запустила гарячу лінію для допомоги людям з інвалідністю. Гаряча лінія працює цілодобово за номером 0 800 306 633. Дзвінки у межах України безкоштовні.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну більше 5000 людей звернулися до Fight For Right за допомогою, розповідають в організації. Так, команда допомогла евакуювати із Краматорська до Чернівців літню жінку, яку потрібно було везти лежачи та разом із колісним кріслом. У дорозі навіть поставили крапельницю.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі