У застосунку «Дія» почали бета-тестування англомовних версій документів: закордонного паспорту, водійського посвідчення й техпаспорта.

«Так іноземцям буде легше ознайомлюватися з вашими документами в різних країнах. Більше не доведеться перекладати своє ім’я чи прізвище по літерах»,  коментують у «Дії».

До бета-тесту закликають долучитися українців, особливо тих, хто за кордоном.

Щоби взяти участь у тестуванні документів англійською, потрібен один із документів (закордонний паспорт, водійське посвідчення або техпаспорт). Ці документи мають бути підтягнуті в «Дії».

Тестувальники будуть перевіряти, чи коректно працює кнопка перемикання мови та чи відображаються поля документів англійською. Зареєструватися на бета-тест можна за посиланням.

Крім того, у «Дії» зараз можна протестувати шеринг авто. Для цього потрібні ID-картка або закордонний паспорт. У власника автівки має відображатися техпаспорт, яким він поділиться, а в потенційного користувача – водійське посвідчення відповідної категорії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також у «Дії» фізичні особи зможуть автоматично зареєструвати ТОВ. Крім того, у застосунку можна буде перевірити на справжність нотаріальні документи.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі