Платформу для аукціонів «Лоти проти», де кожен охочий може купити та розмістити лот, створили київські розробники Олекса Стрижак і Максим Леміч за підтримки IT-компанії Fulcrum Rocks.

Платформа доступна за посиланням. Зібрані від аукціонів кошти спрямовують до фонду «Повернись живим». Команда проєкту хоче зібрати мільйон гривень найближчим часом.

Виставляти можна будь-які лоти: від листівки до персонального уроку з плавання чи старого телефона, від уроку вокалу до підбитого танка.

Для того, щоб виставити свій лот на продаж, потрібно заповнити онлайн-форму. Інші користувачі платформи зроблять ставки на лот протягом трьох днів. Потім власник найбільшої ставки оплачує лот, а продавець отримує контакти покупця, щоб надіслати товар або послуги. Оплата лоту здійснюється за допомогою платіжної системи Fondy. Далі всі кошти автоматично надходять до фонду «Повернись живим».

Ініціатори зазначають, що надалі планують розглянути й інші благодійні проєкти та фонди, куди перераховуватимуть кошти з аукціонів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наразі компанія Fulcrum і її команда зібрали понад 5 мільйонів гривень на потреби українських захисників.

На початку червня на аукціоні за 631 тисячу гривень продали дорожній знак, який показує, куди мають піти росіяни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі