Близько 01:00 першого липня росіяни нанесли ракетний удар по житловій багатоповерхівці та базі відпочинку на Одещині в Білгород-Дністровському районі, повідомляють у ДСНС.

Унаслідок влучання ракети загорівся прибудований до багатоповерхівки магазин, а також сталося руйнування триповерхової та чотирьох поверхової будівлі бази відпочинку й часткове руйнування дев’ятиповерхівки.

Станом на 6:00 відомо про відомо про 17 загиблих (з них – одна дитина) та 31 людину (з них – три дитини), яка отримала поранення. Вони госпіталізовані, серед них – чотири дитини та вагітна жінка. Ще 8 людей звернулися за медичною допомогою, уточнює голова Одеської ОВА Максим Марченко.

З-під завалів вдалося врятувати вісьмох людей, з них – три дитини. Одна дитина Одна дитина, яку дістали з-під завалів, знаходиться в комі, уточнюють в СБУ. Пошукові роботи тривають.

UPD. Удар здійснили трьома ракетами Х-22 з літаків стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря, уточнюють в ОК «Південь».

UPD, 8:30. Кількість загиблих унаслідок влучання ракет на Одещині зросла до 18, повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко. Станом на 08:30 стало відомо про ще одного загиблого, це дитина.

UPD, 10:00.  Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару на Одещині зросла до 38, з них 6 дітей станом на 10:00, повідомляють у ДСНС.

UPD.  Кількість загиблих унаслідок влучання російських ракет на Одещині зросла до 20 людей, повідомляють у ДСНС Одеської області.

Новина доповнюється...

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: ДСНС, Костянтин та Влада Ліберови