По Дніпропетровщині випустили 6 ракет, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

У місті зруйнована залізнична інфраструктура та промислове підприємство, а також пожежа на СТО. У Синельниківському районі масштаби руйнувань з’ясовуються.

Три ракети ЗСУ збили над Дніпром і над Синельниківським районом.

Одна з ракет влучила по СТО «Автодизель» у Дніпрі, повідомив мер міста Борис Філатов. Під завалами перебувають люди. Рятувальники гасять пожежу (станом на 18:08).

Удар по Дніпропетровщині росіяни нанесли близько 17:30 крилатими ракетами морського базування «Калібр» з акваторії Чорного моря. ЗСУ збили 4 ракети з 6, уточнюють Повітряні сили.

UPD 19:30. Через наслідки російських обстрілів затримуються два потяги з Дніпра. Це №31/32 Запоріжжя – Перемишль і №3/4 Запоріжжя – Львів. В «Укрзалізниці» сподіваються, що затримка складатиме не більше трьох годин.

UPD 20:20. По території Дніпра влучили дві російські ракети, уточнює голова ДОР Микола Лукашук. На прилеглій території автотранспортного підприємства пошкоджені майже три з половиною десятки автомобілів, три бокси, декілька одноповерхових будівель та ангар. Друга ракета поцілила по території промислового підприємства, там теж є руйнування. Також російські окупаційні війська вдарили по території Криворізької ТЕС. Наслідки з’ясовуються. 

Новина доповнюється...

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі