Українки зі статусом ВПО можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance. Допомогу надаватимуть жінкам старше 18 років, які перебувають в прихистках у Київській та Львівській областях.

Упродовж 3 місяців виплати будуть надходити на криптогаманець, а потім їх можна вивести на банківську картку. Ідеться про допомогу в розмірі 75 доларів щомісяця.

Щоб отримати допомогу від Binance, потрібно пройти верифікацію в одному з фондів: Rotary Club Kyiv International«Паляниця» або iSans. Щоб подати заявку та дізнатися деталі, потрібно спершу написати на [email protected] про те, що хочете взяти участь у програмі.

Пілотний проєкт запустили у Львівській області, там уже 1000 жінок отримали виплати. Загалом Binance виділила 1,2 мільйона доларів на допомогу внутрішнім переселенкам.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Раніше криптобіржа Binance відкрила картки для українців у Європі. Binance Card дозволяє українцям у країнах ЄЕЗ здійснювати або отримувати криптоплатежі та купувати товари в магазинах, які приймають оплату карткою Visa.

Крім того, Binance здійснила виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до Європейського Союзу. Загалом компанія планує допомогти 5000 біженцям з України.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі