Європейський оператор автобусних перевезень FlixBus відкриває нову автобусну лінію КиївВроцлав, перший рейс запланований на 23 червня.

Автобуси відправлятимуться 4 рази на тиждень: у понеділок, вівторок, четвер і п’ятницю з Києва; у вівторок, середу, п’ятницю та суботу – із Вроцлава.

Повний маршрут рейсу Київ-Вроцлав такий: Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Краків – Катовіце – Вроцлав.

Із Києва автобус відправлятиметься о 10:30 із Центрального автовокзалу, що на Деміївській площі, а також об 11:30 з автостанції «Київ» на вулиці Симона Петлюри. Є рейси тривалістю від 20 до 31 години.

У зворотному напрямку з Вроцлава відправлення о 20:00.

Розклад усіх рейсів FlixBus наразі підлаштований таким способом, щоб автобуси їхали по території України лише в денний час, не порушуючи комендантської години.

Квитки можна придбати на сайті FlixBus. Вони коштують від 2 до 4 тисяч гривень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також FlixBus відновив другу лінію Київ-Варшава, яка курсує двічі на тиждень через Житомир, Новоград-Волинський, Рівне, Луцьк і Люблін та заїжджає у Києві на автостанцію «Дачна» біля станції метро «Житомирська».

Компанія FlixBus працює в Україні три роки й має 10 маршрутів, що з’єднують Україну з європейською мережею. FlixBus має прямі рейси з України до Польщі, Чехії, Угорщини, а з пересадками можна доїхати до більшості міст Європи.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі