У Києві із 21 травня відновлюють роботу кінотеатри мережі «Київкінофільм» – «Лейпциг», «Флоренція» та кінотеатр імені Шевченка.

Уже відомий розклад кінотеатру імені Шевченка: зокрема, показуватимуть «Бетмена» і кримінальний екшн «Швидка» із Джейком Джилленголом.

UPD: Із 26 травня також відновлять роботу кінотеатри «Старт», «Факел» і «Ліра», повідомили в КМДА. У кінотеатрі «Ліра» демонструватимуть реставровану копію класики українського кіно «Тіні забутих предків». А до Дня Києва 28 травня відбудеться спеціальний показ документального фільму «Національний музей».

Повний розклад сеансів в інших кінотеатрах можна буде подивитися на сайті мережі.

Під час повітряної тривоги сеанси будуть зупиняти, а глядачів проситимуть пройти до укриття. У такому разі квитки можна буде використати у будь-який інший день або на інший сеанс.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також у Києві вже відновили роботу кінотеатри «Жовтень» і «Планета кіно».

До мережі «Київкінофільм» входять 12 кінотеатрів: «Промінь», «Київська Русь», «Лейпциг», кінотеатр імені Шевченка, «Ліра», «Флоренція», «Факел», «Старт», «Братислава», «Ленінград», «Кіото» та «Загреб».

У «Лейпцигу», що на вулиці Леся Курбаса, капітальний ремонт завершили в 2020-му році, а кінотеатр імені Шевченка у Подільському районі відремонтували в 2021-му.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Вікторія Муха, «Київкінофільм»

Обкладинка: Вікторія Муха