Некомерційний підрозділ американської мережі ветеринарних клінік Galaxy Vets Foundation запустив ініціативу Animal Help Ukraine. Це платформа, де можна отримати безоплатну онлайн-консультацію для домашніх тварин від міжнародних ветеринарів.

Ветеринарам із Канади, США, Великої Британії й інших країн можна поставити питання стосовно здоров’я улюбленця: як знайти альтернативи звичайному корму в умовах війни, що робити в разі відсутності потрібних ліків, як знизити стрес тварини, урятувати її в екстремальних умовах і як доглядати за екзотичними тваринами.

Отримати консультації можна в прямому чаті з ветеринарами, де є автоматичний перекладач для подолання мовного бар’єра між учасниками. Щоб почати чат, треба тільки вказати власне ім’я. Також користувачі платформи можуть надіслати запис чату на свою електронну скриньку. Волонтери також можуть заповнити форму зворотного зв’язку.

На платформі також можна знайти бібліотеку з рекомендаціями з догляду за домашніми улюбленцями.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Компанію Galaxy Vets заснував Іван Захаренков, харків’янин і ветеринар за фахом. «Вторгнення росії на її території вбиває тисячі людей, у цей час тисячі домашніх тварин стають безпритульними та потребують допомоги. Відсутність доступу до ветеринарних послуг – це проблема, яку ми хочемо допомогти вирішити за допомогою роботи нашої платформи. Ми допомагатимемо тим, що вміємо найкраще – рятувати життя тварин», – коментує він.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі