У КМДА закликають містян закликають без нагальної потреби не пересуватися містом приватним транспортом, адже військові мають першочергову потребу в пальному.

«На сьогодні в нас інші пріоритети щодо забезпечення пальним, ніж просто забезпечення містян, що приїхали в місто, і їм потрібно кудись переміщатися. Треба пам’ятати про потреби армії та наших захисників. Кияни, якщо ви повернулися до столиці, будь ласка, за можливості користуйтеся громадським транспортом. Ті, хто перебуває в безпечних місцях, будь ласка, зачекайте з поверненням», – прокоментував заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він також додав, що наразі в місті немає проблем із використанням громадського транспорту. У Києві працює 62 автобусних, 16 трамвайних і 25 тролейбусних маршрутів.

UPD 17:50. Упродовж наступних 7 днів дефіцит пального буде ліквідований, оскільки оператори мають законтрактовані обсяги в Західній Європі, повідомила перша віцепрем’єр-міністерка економіки Юлія Свириденко. Вона також попередила про «незначне подорожчання» нафтопродуктів, що пов'язано, насамперед, зі складністю логістики.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Також КМДА просить киян не відвідувати кладовища на поминальні дні, поки триває воєнний стан.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі