Уранці 18 квітня по Львову нанесли п’ять прицільних ракетних ударів, повідомив міський голова Андрій Садовий. Пізніше в ОВА уточнили, що ракетних ударів було чотири.

Кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами, написав голова правління УЗ Олександр Камишін. Постраждалих серед пасажирів і залізничників немає. Рух поїздів Львовом поновили, однак попередили про затримки.

Оновлення 10:15. Унаслідок ракетних ударів щонайменше 6 людей загинули, 8 – поранені. Серед поранених одна дитина, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький. За інформацією Козицького, три удари завдали об’єктам військової інфраструктури, один – шиномонтажу. Об’єкти зазнали суттєвих ушкоджень. Дані уточнюються.

Оновлення 10:50. Міський голова Львова повідомляє про 11 поранених. Від ударної хвилі розбиті вікна в готелі поблизу шиномонтажу, у який влучила ракета. У готелі живуть евакуйовані українці, додав Садовий. На місці удару пошкоджені або знищені приблизно 40 автомобілів.

Оновлення 12:40. Чотири ракети випустили по Львову з Каспійського регіону, повідомив голова ОВА Максим Козицький. Три ракети влучили у військові склади, які не використовували, одна – у шиномонтаж поряд із залізничими коліями. Відомо вже про 7 загиблих і 11 постраждалих, серед яких одна дитина. Троє постраждалих у важкому стані.

Оновлення 14:45. Серед людей, які отримали поранення, – трирічний хлопчик Артем, який разом із мамою евакуювався з Харкова. Дитині надали всю необхідну допомогу, життю Артема нічого не загрожує, написав міський голова Львова Андрій Садовий. Ще троє постраждалих у важкому стані в реанімації. Наймолодшому з семи загиблих було 30 років.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі