Людські жертви і пожежі внаслідок обстрілів окупаційними військами РФ зафіксували в ніч проти 8 березня в Харкові, Сумах і Миколаєві, повідомляє ДСНС і Суспільне Харків.

Харків: 4 загиблих виявили рятувальники після виїздів на пожежі, загалом за ніч на 8 березня зафіксували 40 виїздів на гасіння пожеж за участі близько 200 надзвичайників, повідомляє Суспільне Харків.

«Загалом за добу рятувальники здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього було залучено понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 чоловік особового складу ДСНС».

Суми: «7 березня в місті Суми ворожа авіація підступно нанесла удар по житлових будинках, що розташовані по вулицях Роменська та Спартака», пише Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники виїхали на місце пожежі о 23:09, розібрали зруйновані конструкції будинків та ліквідували пожежу. Вдалося деблокувати жінку, травмовану передали медикам. Також з-під завалів діставали тіла загиблих людей.

Миколаїв: Внаслідок обстрілів за ніч загинули 4 цивільних, дані щодо загиблих та постраждалих уточнюються. 

«7 березня після ворожих обстрілів на Миколаївщині виникло 11 пожеж, 8 з яких у житловому секторі та 3 на об'єктах», – додають в ДСНС.

Житомирська область: ДСНС підтвердили, що пожежу на нафтобазі у Черняхові ліквідували.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі