У Києві ніч пройшла спокійно, інфраструктура працює в штатному режимі, повідомляє КМДА. «Тепло, вода, електрика, зв’язок є в усіх районах», – кажуть в адміністрації.

«Уночі працювали сили ППО. І вибухи, які було чути, – це були спрацювання по ракетах супротивника», – розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Додає, що 2 березня уламки ракети пошкодили теплотрасу в районі залізничного вокзалу: «Загрози теплопостачанню немає. Зранку аварійні бригади ремонтують те, що було пошкоджено».

Для сполучення між лівим і правим берегами 3 березня відкриті Північний і Дарницький мости: «Це стосується і приватного, і громадського транспорту». 

«Із 08:00 до 19:00 наземний транспорт та метрополітен працює у скороченому складі і лише за тими маршрутами, де можливо забезпечити перевезення. Водіям суворо заборонено пересуватися смугою громадського транспорту. Вона потрібна автомобілям екстрених служба, а також військовій техніці і транспорту. Міська влада закликає не виїжджати у місто без нагальної потреби!», – додають в КМДА.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі