За добу в Харкові зафіксували російські танки, прориви оборони, пошкодження будинків і постраждалих, але місто відбило атаки і залишається під контролем, звітує голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

«Учора були випадки прориву оборони, – розповідає керівник ХОДА. – Кілька ворожих танків зайшли у місто, після чого були знищені і контроль було відновлено нашими військами».

«Після серйозного опору наших героїв ворог, почав ганебно цілити з артилерії по соціальній інфраструктурі, снаряди влучили у центр крові на Олексіївці та дитячу обласну лікарню. Пошкоджено житлові будинки на Салтівці та ХТЗ. Були намагання знищити військові об’єкти в центрі міста. На жаль, є постраждалі», – додає Синєгубов.

«Учора окупаційні війська продовжували бойові дії з напрямку Дергачів, Циркунів та з Чугуївського напрямку. Були спроби прорвати оборону з боку Високого», – уточнює про ситуацію в області.

Утім, РФ зазнала відчутних втрат: «За вчора ворог зазнав дуже великих втрат. Більше ста одиниць ворожої броньованої техніки та сотні вбитих ворогів».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі