Міністр оборони України Олексій Резніков підвів підсумки перших 40 годин української оборонної війни проти агресії Росії. 

«Понад 40 годин відсічі російським окупантам довели, що у нас найпотужніша армія Європи і безстрашний народ. Ми з вами і так це знали. Тепер це побачили і почали усвідомлювати усі», – пише Резніков.

Також міністр оборони звернувся до матерів російських солдатів: «За кілька днів інтервенції в Україну буде знищено стільки ж російських військових, як за дві чеченські війни. Тисячі. Тисячі. Правитель Росії став убивцею. Убивцею не лише українців, а й росіян. Ми знаємо, що зараз в армію по всій Росії забирають зовсім хлопчиків. Що готуються перекинути призовників без мінімальних бойових навичок. Що контрактникам не розповідають, куди вони вирушають насправді. І що на них чекає. Заховайте своїх близьких, якщо вони вам дорогі. Не відправляйте їх на смерть. Їх будуть вбивати з кожного вікна у кожному українському місті. Виходьте на вулиці. Вимагайте зупинити війну. Вимагайте вивести російську армію з України. Не бійтеся, правда на вашому боці».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі