Мережа автозаправних комплексів OKKO обмежила продаж до 20 літрів пального на машину, повідомляє офіційний аккаунт компанії. Такі ж плани має й мережа WOG. Причина – пріоритетна заправка спецслужб і служб критичної інфраструктури. 

«З метою забезпечення можливості пріоритетної заправки спеціальних служб і служб критичної інфраструктури наша компанія ухвалила рішення обмежити об’єм заправки до 20 літрів. Тобто 20 літрів – це максимум, який ми будемо відпускати на одне авто. Прохання поставитися з розумінням також до того, що транспортні засоби вищезгаданих служб ми будемо заправляти поза чергою», – коментують в OKKO.

«Так, такі плани є, – відповіли на запит The Village Україна в мережі АЗК WOG. – Головна мета WOG зараз забезпечення можливості пріоритетної заправки спеціальних служб і служб критичної інфраструктури. Тому мережа ухвалила рішення обмежити об’єм заправки до 20 літрів на одне приватне авто. Окрім цього, автомобілі спеціальних служб і служб критичної інфраструктури будуть заправлятися позачергово».

The Village Україна також звернувся за коментарями до мережі Socar щодо коментаря з цього приводу. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі