Українські мережі супермаркетів повідомляють, що в них достатньо продуктів і немає причин для паніки. Зокрема, про це заявили компанії Fozzy Group («Сільпо», «Фора», Fozzy) й «АТБ».

«Намагаємося, щоб сьогодні максимум магазинів працювали у звичайному режимі. Найважливіше для нас, щоб наші співробітники й гості були в безпеці, тому деякі магазини сьогодні не будуть працювати. Про те, які працюють і за яким графіком, будемо оперативно повідомляти в соціальних мережах і на гарячих лініях торгових мереж. Ми робимо все можливе для того, щоб у максимальної кількості українців залишався доступ до продуктів», – заявили у Fozzy Group.

«В умовах, що склалися, корпорація «АТБ» працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі. Магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту в разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії знаходиться під особовим контролем», – коментують в «АТБ».

«Ми робимо й будемо робити все від нас можливе, щоб забезпечити магазини продуктами у звичайному режимі. Постачання працює в повному обсязі скрізь, куди можна доїхати», – додали в мережі Varus.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі