Департамент культури КМДА спільно з creative&tech інститутом Projector презентували оновлену айдентику культурних заходів у місті. Нове оформлення зʼявиться на афішах театральних подій, кіно, бібліотек, парків, закладів освіти й інших інституцій.

В основі айдентики – концепція Сонячної системи, пояснюють у КМДА. Посередині логотипу розташували зірку. Інші знаки, які символізують різні напрями роботи культурного департаменту, також натхненні небесними тілами та явищами.

За словами директорки департаменту культури КМДА Яни Барінової, оновлена айдентика допоможе сформувати нове сприйняття муніципальної культури.

«Вона [муніципальна культура] недооцінена, недостатньо популярна серед містян. І причина не в якості культурного продукту. Він у нас на дуже високому рівні. А от комунікація, промоція мають бути агресивнішими, цікавішими, креативнішими», – зазначає директорка департаменту культури КМДА Яна Барінова.


Британське бюро Zaha Hadid Architects показало нові візуалізації станцій метро в Дніпрі. Це три станції, які матимуть назви «Центральна», «Театральна» та «Музейна». Їх уже почали будувати. Вони продовжать наявну лінію дніпровського метрополітену.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: скриншот із відео