Перший ресторан «Черноморка» в Харкові почав роботу в центрі міста, на вулиці Сумській.

Як і всі гастролавки «Черноморка», новий заклад буде працювати одразу у двох форматах – як магазин і ресторан.

Можна буде купити в сирому вигляді вилов із Чорного моря й імпортні морепродукти або замовити на місці готову страву.

З МЕНЮ:

Тартар із тунця з пюре з авокадо – 218 грн

Теплий салат із морепродуктами – 284 грн

«Шуба» з оселедцем матіас – 38 грн за 100 грамів

Ризото з морепродуктами – 193 грн

«Цезар» із лососем – 175 грн

Форшмак по-одеськи – 94 грн

Солянка рибна – 205 грн

Запечене філе лосося з овочами – 304 грн

Олів’є з м’ясом мідій – 106 грн

Сметанник із чорносливом – 138 грн


«Черноморка» заснована у 2013 році в Києві. Компанія поставляє рибу й морепродукти в ресторани та великі маркети України. Рибу ловлять на власному причалі в селі Миколаївка в Одеській області.

Нині в мережі 15 гастрономічних крамниць, що пропонують свіжий вилов, який можна приготувати на місці.

У 2019 році «Черноморка» отримала відзнаку «Вибір року» як найкращий рибний ресторан.

Також у мережі є монопродуктові формати: «Селёдочная», «Анчоусная» й «Чебуречна».


КОЛИ

11:00–23:00

ДЕ

м. Харків,

вулиця Сумська, 104

ТЕЛЕФОН

068 374 0505

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.