Маркет KYIVNESS під назвою «Різдвяне інтермецо» пройде в Шоколадному будинку, що на Липках, повідомляють організатори. Вінтажні речі можна буде придбати 18–19 грудня.

Маркет розташується в п’яти залах музею, а також у вестибюлі. Він працюватиме з 12:00 до 20:00. На вході треба придбати квиток, який коштує 200 гривень.

KYIVNESS продаватимуть прикраси, книги, декор, кераміку, одяг, вінтажні знахідки з Парижа, Лос-Анджелеса, Барселони, Токіо. Можна буде придбати речі й локальних брендів, наприклад одяг української стилістки Юлії Пеліпас, співачки Луни та художниці Маші Реви.

На маркеті також представлять колекцію предметів дизайну з грибного міцелію, першу в Україні. Цю колекцію презентували під час Paris Design Week 2021.

У перший день, 18 грудня, можна буде послухати одеського діджея C.J. PLUS. На другий день маркету виступатиме українська діджейка Катро Заубер.


Це вже 23-й курований маркет KYIVNESS. За словами організаторів, «кожен захід відбувається в історичних локаціях, що відображають дух міста: маєток графині Уварової, Малий Маріїнський палац, Український Дім».

«Шоколадний будинок» збудований у 1901 році. Таку назву отримав завдяки коричневому кольору та структурі каменю-русту, з якого побудований. Це філія Київської національної картинної галереї, розташована за адресою вул. Шовковична, 17/2.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: KYIVNESS