2 вересня користувачі соцмереж звернули увагу на обвалену стіну на оновленій платформі станції «Святошин», але в «Укрзалізниці» заявляють, що все йде за планом.

30 серпня користувачі Facebook помітили, що стіна має тріщину. А вже 2 вересня по цій тріщині стався обвал.

Допис про тріщину на стіні
Верхньої частини вже нема

«У межах робіт із реконструкції платформи на станції «Святошин» із метою поліпшення водовідведення зі шляхопроводу будівельники реконструювали підпірну стіну, конструкцію частково розібрали та звели наново», – заявили в компанії.

Крім цього, в УЗ заявили про роботи на інших локаціях станції: монтаж навісу на пероні та сучасної енергозберігальної системи освітлення, тестування турнікетів й інші будівельні роботи.

Фото: Олег Васильєв

Після завершення реконструкції на станції буде висока платформа з навісом, доступна для всіх категорій маломобільного населення, встановлено турнікети й автомати для придбання квитків на приміські поїзди.


Ремонт станції почався в травні в межах проєкту City Express. Вартість робіт становила 16 мільйонів гривень. Офіційно платформа не працює, але наприкніці серпня відповідальний за пасажирський напрям в «Укрзалізниці» Олександр Перцовський заявляв, що станція знаходиться вже на стадії тестування. 

Станцію мали відкрити 24 серпня.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОбкладинкаОлег Васильєв