Сервіс кур’єрської доставки Glovo запустить послугу «надшвидкої» доставки в Україні, повідомив віцепрезидент підрозділу Q-commerce Glovo Даніель Алонсо в інтерв’ю виданню Retailers.

Продукти, техніку, косметику, ліки – будь-які товари з категорії «Що завгодно» планують доставляти за 10 хвилин.

Перший dark store, із якого доставлятимуть товари, у Києві з’явиться 12 липня 2021 року. До кінця серпня компанія відкриє 12 dark stores у Києві, три з яких на лівому березі. 

Пізніше магазини запрацюють у Львові, Харкові, Дніпрі й Одесі. Усього до кінця 2021 року Glovo планує відкрити в Україні 30 dark stores.

За словами Даніеля Алонсо, для того, щоб забезпечити швидку доставку, потрібно, щоб dark stores покривали 80% міста в радіусі до двох кілометрів від користувача. А для доставки менше ніж за 10 хвилин dark stores повинні бути розташовані на відстані до одного кілометра.

У Києві замовлення доставлятимуть на мопедах. Доставка до 250 гривень коштуватиме 40 гривень, від 250 гривень безкоштовно.


Dark stores («темні магазини») – це супермаркети, у яких немає покупців, вони призначені тільки для виконання онлайн-замовлень.

Сервіс кур’єрської доставки Glovo працює в Україні з 2018 року та вже представлений у 32 містах країни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Glovo