Український проєкт багатофункціонального комплексу у Львові Milltown став фіналістом World Architecture Festival 2021 у номінації Residental Future Complex.

Над проєктом працювала архітектурна студія archimatika. Їхнім завданням було створити багатофункціональний комплекс, підтримавши наявну історичну забудову.

Milltown – це шість житлових і чотири комерційні корпуси, де можна придбати квартири, апартаменти, офіси чи комерційні приміщення. Він буде розташований у Львові на вулиці Лемківській, 9.

На території комплексу збудують спортивний і дитячий майданчики, підземний паркінг для авто та велопаркінг. На першому поверсі, зокрема, облаштують конференц-зал для проведення заходів. Квартири будуть одно- та дворівневі, на нижніх поверхах вони матимуть вихід на терасу у внутрішньому дворі, а на верхніх – вид на центр міста.

Згідно з проєктом, мешканці комплексу не будуть перетинатися з офісними працівниками, а офісні співробітники – з гостями готельної частини: ліфти офісної частини не підніматимуться на верхні поверхи.


У 2019 році київський ЖК «Комфорт Таун» переміг у номінації «Поєднання кольору» World Architecture Festival.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фотоarchimatika