26 травня на вулиці Радунська (Троєщина) відкрили новий дитячий садок №327, який почали будувати у 2019 році, повідомляє Київська міська держадміністрація.

Новий дитячий заклад має басейн спортивну та музичну залу, танцювальні класи, кабінети логопеда та психолога й інтерактивну кімнату. Усе освітлення в садку енергозберігальне. Розрахований садок на 260 місць – 14 груп.

Як і в усіх навчальних закладах столиці, у дитсадку встановили відеоспостереження як внутрішнє, так і зовнішнє, охоронну сигналізацію, систему протипожежного захисту. Також заклад облаштували для маломобільних відвідувачів.

Садок уже внесли в систему електронного запису. Тож батьки можуть записувати до нього дітей. Заклад розпочне роботу з 1 червня.

За даними порталу ProZorro, вартість будівництва нового дитсадка склала 143,7 мільйона гривень.


Садок побудували на місці стихійного паркінгу. Відкрити його планували у вересні 2020 року.

У КМДА повідомляють, що до 1 вересня мають відкриють новозбудовану школу в Солом’янському районі. Крім цього, у 2021-му розпочнеться будівництво школи на Позняках (вулиця Соломії Крушельницької), і планують завершити добудову ще в одній школі, а також надбудову поверху в одній із столичних гімназій.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ФОТО: КМДА