Фестиваль електронної музики в Україні White nights, що відбудеться 18–19 червня на «Арт-заводі Платформа», оголосив програму та хедлайнерів.

Цього року тематикою фестивалю стане культура мая. Більш як тисячолітню культуру відтворять на площі 3600 м2. Фестиваль матиме 5 сцен. На яких виступлять:

  • 100 локальних діджеїв і showcase від APLAY, БАЛКОНЛЮБВИ, Eleatics Records, POWER FM, ALLOSYRUP showcase by PRODJ, SkyBar та резидентів Alchemist Bar;
  • в ролі хедлайнерів — dOP, Kerala Dust і WHOMADEWHO;
  • SPECIAL GUESTS, серед яких уже оголошені білоруси SHUMA.
WHOMADEWHO

На локаціях можна буде побачити картини українських художників: Сержа Пайє, Hanna Oborska, Лесі Ригорчук і Ксенії Гнилицької. Також продемонструють роботи скульпторів ANI Svami та Марії Куліковської й декораторки Еліни Мансурової.

Організатори обіцяють 3D-mapping, лазерне шоу, стрит-фуд з усього світу від нових резидентів Ulichnaya eda, нові бари, 20+ insta-place, chill-out зони та багато іншого.


На території промзони у Вишгороді з 28 по 30 травня відбудеться електронна вечірка «Річковий рейв». На рейві працюватимуть три сцени, за словами організаторів, виступи триватимуть безперервно протягом 48 годин.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: «Білі ночі»