У Будинку профспілок, на вулиці Хрещатик, 18, відкрили покерний клуб Full House Khreschatyk, повідомляє клуб спортивного покеру Full House.

Із 11 березня 2021 року у Full House Khreschatyk почнуть проводити тестові турніри.

Розклад тестових турнірів у Full House Khreschatyk. Фото: Full House Khreschatyk, Facebook

Організатори кажуть, що всі змагання проводяться у форматі 6-max. А максимальна кількість учасників турніру складе 60 гравців.


У січні 2021 року «Слідство.Інфо» провело розслідування й вияснило, що в Будинку профспілок планують відкрити покерний клуб. Але у Федерації профспілок і Всеукраїнській федерації спортивного покеру кажуть, що там не гратимуть на гроші.

Федерація профспілок віддала в оренду підвальне приміщення площею приблизно 1000 м². Договір оренди розрахований на 10 років, а площі планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру.

У 2018 році в Україні покер визнали видом спорту. Це пояснили тим, що спортивний покер інтелектуальна, а не азартна гра. Контролює цей вид спорту Всеукраїнська федерація спортивного покеру.

Раніше в Будинку профспілок намагалися відкрити інші розважальні заклади. Зокрема, заклад мережі швидкого харчування KFC. Його відкрили в листопаді 2018 року. Члени організації С14 розмалювали фасад будівлі та принесли туди покришки, протестували проти відкриття кафе. Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що відкриття KFC у Будинку профспілок – це велика помилка.

Після критики Федерації профспілок визнала, що відкривати розважальні заклади в Будинку профспілок, який був штабом під час Революції гідності, не доцільно.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Юлія Наконечна для The Village Україна