У потягах «Інтерсіті» протягом двох місяців пасажири придбали 5,8 тонни бізнес-ланчів, повідомляє «Укрзалізниця».

Із придбаних бізнес-ланчів 1,6 тонни були вегетаріанські.

Найбільш «голодним» рейсом виявився маршрут Київ – Харків.

 Вегетаріанський ланч-бокс включає основну страву (паста з соусом песто, смаженими овочами та печерицями), закуску (хумус із в’яленими томатами та шпинатом у поєднанні з пшоняним крокетом із печерицями) та десерт (веганські солодощі).

 М’ясний ланч-бокс включає основну страву (кускус із куркумою в поєднанні зі стручковою квасолею, солодким перцем і броколі та курячі мітболи з льоном), закуску (хумус із хрустким крекером) і десерт (сливовий пиріг).

 Згодом обіцяють додати дитяче меню з фермерськими продуктами та солодощами без цукру.

Фуд-партнером «Укрзалізниці» в забезпеченні харчування в потягах «Інтерсіті» виступає WOG Cafe.


У грудні 2020 року з’явилася можливість замовляти бізнес-ланчі разом із купівлею квитка на потяг «Інтерсіті».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «Укрзалізниця»