У Києві через снігопад зранку, 8 лютого, утворилися затори. 

Як свідчить карта, у місті сталося кілька ДТП. Рух ускладнено, зокрема, на проспекті Перемоги, бульварі Лесі Українки, Повітрофлотському проспекті, Великій Васильківській, Саксаганського, Юрія Іллєнка, Набережному шосе й інших вулицях.

Затори в Києві станом на 09:30

Ускладнено рух на Південному, Дарницькому, Русанівському та Північному мостах, а також на мосту Патона.

Затори на мостах у Києві

За даними КМДА, комунальники з ночі розчищають дороги. На дорогах працювали 347 одиниць спецтехніки й 206 людей. Упродовж дня в Києві очікують посилення снігопаду, рятувальники попереджають про хуртовини й ожеледицю.

У Львові через погіршання погоди скасували рейс до Стамбула від Turkish Airlines. Рейси від Pegasus Airlines перенесли з 7 на 8 лютого (попередньо виліт зі Стамбула о 9:30, зі Львова – о 12:30). Також скасували один рейс до Києва.

Аеропорти «Київ» і «Бориспіль» про затримки чи скасовані рейси станом на 09:00 не повідомляли.

За прогнозом синоптиків, 8 лютого у західних, центральних, Житомирській, Київській, Чернігівській областях – значний сніг, пориви вітру 15–20 м/с, хуртовини, снігові замети.


Раніше через погіршання погоди водіїв попросили за можливості не їздити на власних авто, а також не залишати їх на узбіччях, крайніх смугах і тротуарах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі