Київська школа економіки проводить будівельні роботи між станціями метро «Берестейська» і «Шулявська» на вулиці Шпака, 3. Там планують облаштувати рекреаційну зону, повідомили «Хмарочосу» у пресслужбі.

Киянин Павло Постоєнко опублікував фото робіт. Він зазначив, що тротуар із зеленою зоною знищують, а натомість можуть побудувати парковку.

Чоловік попросив показати дозвільні документи на початок робіт, але йому сказали, що їх немає. Киянин викликав поліцію. Після цього роботи одразу завершили, сказав Постоєнко.

У Київській школі економіки сказали, що проблема з паркомісцями, справді, є. Однак їх не планують облаштовувати на місці тротуару. Натомість створять зону відпочинку. Зокрема, висадять дерева, газон, встановлять лавки, облаштують велопарковку та оновлять освітлення. Обіцяють, що простір буде безбар’єрним.

Контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою школа ще не має, пише «Хмарочос». Але у навчальному закладі кажуть, що вже подали документи. 


Київська школа економіки – це заклад вищої освіти, заснований 1996 року Консорціумом економічних досліджень та освіти (EERC). 2017-го року чотири магістерські програми Київської школи економіки отримали ліцензію МОЗ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка і фото: Павло Постоєнко/Facebook