Netflix почав знімати в Києві художній фільм The Last Mercenary в головній ролі з актором Жаном-Клодом Ван Дамом. Через це на низці вулиць обмежуватимуть рух авто, повідомляє КМДА.

Зйомки почалися 10 серпня й триватимуть до 26 вересня.

Де й коли обмежать рух:

 14 серпня з 05:00 до 21:00 на вулиці Костянтинівській (у кварталі від вул. Заводської до вул. Оленівської та від вул. Заводської до вул. Юрківської) з перекриттям зазначеної вулиці.

 17 серпня з 05:00 до 18:00 на вулиці Електриків (у кварталі від вул. Заводської до провулку Електриків) з перекриттям зазначеної вулиці. А також з 14:00 до 21:30 на вулиці Промисловій, 4, (під Південним мостом) з перекриттям зазначеної вулиці.

 18 серпня з 05:00 до 14:00 на вулицях Січових Стрільців і Гоголівській з перекриттям останньої (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) і з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівської).

 25 серпня з 05:00 до 21:00 на вулиці Ярославській (у кварталі від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Почайнинської) з перекриттям зазначеної вулиці.

Організатор зйомок, ТОВ «Еппл трі продакшнс», має забезпечити дотримання правил благоустрою, протиепідемічних вимог тощо.


 The Last Mercenary – це перший фільм Netflix, який знімають в Україні. Комедійний бойовик із Жан-Клодом Ван Дамом у головній ролі розкаже про політичні інтриги на державному рівні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі