В аеропорті «Бориспіль» заплановані 15 авіарейсів у перший день відкриття міжнародного авіасполучення, 15 червня. Про це розповів гендиректор аеропорту Павло Рябікін, пише «Укрінформ».

«З понеділка в плані 15 регулярних рейсів, це згідно заяв компаній. Чи будуть вони виконуватися зараз, сказати складно. Тому що компанії, які почали продаж квитків, бачать не дуже великий попит, і я не можу виключати того, що деякі компанії будуть скасовувати заплановані рейси», − розповів він.

За його словами, більшість авіарейсів будуть внутрішніми, але також заплановані рейси до Великої Британії та європейських країн − за напрямками рейсів, які раніше мали статус евакуаційних.

Усі рейси будуть обслуговуватися з терміналу D. В аеропорту також оновили правила роботи під час пандемії: пасажирів пускатимуть лише у масках чи респіраторах, на вході мірятимуть температуру тіла.

Пасажирам радять подбати про рукавички та санітайзери перед польотом, дотримуватися дистанції і після прильоту встановити додаток «Дія», щоб відбути самоізоляцію.


 Раніше Державіаслужба розробила вимоги для відновлення польотів під час карантину з 15 червня: читайте про правила тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: «Бориспіль»