У місті Вишневе, що під Києвом, зафіксували спалах коронавірусу COVID-19 в одному із гуртожитків. Про це повідомляє виконувач обов’язків голови Київської ОДА Василь Володін, передає «Інтерфакс-Україна».

Станом на 21 квітня там виявлено 37 випадків інфікування коронавірусом, серед яких діти. Двоє людей померло. Точна кількість хворих поки невідома.

«Маємо випадок масового захворювання коронавірусів в одному з гуртожитків міста Вишневе. Воно перебуває у приватній власності. За попередніми оцінками, там проживає понад 300 людей, точну кількість з'ясовують правоохоронці та місцева влада», - сказав Володін на брифінгу у вівторок.

Усім мешканцям гуртожитку проводять ПРЛ-тести, а у будівлі ввели особливий режим пересування. Туди доставляють продукти, ліки та засоби особистої гігієни.Також розглядають рішення про створення на базі гуртожитку ізолятора.


Станом на 21 квітня у Київській області зафіксовано 356 випадків інфікування коронавірусом. У Києві – 892 підтверджені випадки COVID-19

В Україні кількість інфікованих коронавірусом перевищила 6 тисяч: станом на 21 квітня виявлено 6125 випадків COVID-19, за останню добу – 415 нових випадків.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: КМДА