На вулиці Богатирській до кінця травня повністю відремонтують два шляхопроводи на перетині з Оболонським проспектом та на перетині з проспектом Бандери. 

«Під час обстеження об’єктів виявили, що опори мостів були в аварійному стані. Днями на обох шляхопроводах здійснили бетонування міжбалкових стиків. Також триває процес армування та заливки бетоном нових основних плит. Це важлива операція, після якої можна розпочинати облаштування нового асфальтобетонного покриття автомобільних смуг у напрямку станції метро «Почайна», – коментує мер Києва Віталій Кличко. 

Після відкриття руху на шляхопроводах почнуть ремонт другої частини доріг. Паралельно на об’єктах замінюють бордюрні камені і комунікації, встановлюють нове вуличне освітлення.

Через теплу погоду в «Київавтодорі» раніше, ніж планувалося, розпочали ремонт ще на кількох вулицях і транспортних розв’язках. Зокрема, на проспекті Бандери розпочали облаштування нових тротуарів та велодоріжок.

Ремонт триває на вулиці Довбуша та на Броварському проспекті, на Борщагівському шляхопроводі, на вулицях Тростянецькій, Бикова, Ушакова.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі