Легкоатлетичний манеж на вулиці Тичини, 18 у Дніпровському районі відкриють після реконструкції на початку грудня, повідомили у КМДА.

«На сьогодні завершують пусконалагоджувальні роботи, встановлюють обладнання, проводять облаштування спортивного покриття та розмітки доріжок», – розповів заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп.

Вмонтовані у покриття датчики підраховуватимуть кола під час бігу на 3-5 кілометрів. Також є система фіксації фальстарту та фотофінішу, яка допомагає відстежувати результати великої кількості учасників змагань.

На інформаційні табло автоматично виводиться результат змагань. Вбудована безпровідна система трансляції відеосигналу Barco. Будівля манежу є енергоощадною і має сучасні системи вентиляції та опалення.

За рівнем оснащення легкоатлетичний манеж на Березняках може претендувати на сертифікацію для проведення національних і міжнародних змагань. Уже сьогодні тут тренуються олімпійці, члени національних збірних, відомі легкоатлети, борці. Водночас доступ до манежу матимуть школярі та кияни, які займаються фітнесом, оздоровчою фізкультурою та любительським спортом. Манеж буде відкритий із 06:00 до 22:00.

Фото: КМДА