В аеропорті «Бориспіль» планують ввести два типи тарифів для нового багаторівневного паркінгу навпроти терміналу D, пише avianews.com з посиланням на заступника гендиректора аеропорту Георгія Зубка.

Ціни на паркування відрізнятимуться в залежності від поверху, на якому відвідувач аеропорту залишить свою автівку. На всіх чотирьох рівнях буде діяти погодинної тариф – 30 гривень. Добовий тариф – 300 грн – буде застосовуватися тільки на першому і другому поверхах будівлі.

Перші 10 хвилин неповної години на парковці будуть безкоштовними, а, починаючи з 11 хвилини, стягуватиметься повна годинна оплата. За умови стоянки менше 10 годин використовуватиметься погодинна оплата.

Ціни на паркування почнуть діяти з 24 травня.


 Зараз аеропорт «Бориспіль» тестує першу чергу багаторівневого паркінгу біля терміналу D, вона відкриється 23 травня. Паркінг почали будувати у 2010 році. Аеропорт розірвав договір з попереднім підрядником через неякісне виконання будівельних робіт.

 У 2017 році новим підрядником стало харківське підприємство «НАН». На завершення будівництва паркінгу аеропорт виділив 439 мільйонів гривень.

Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна