На площі Льва Толстого планують встановити делінеатори – спеціальні антипаркувальні стовпчики. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«На площі Льва Толстого дорожніми віхами будуть огороджені напрямні острівці, на яких зараз паркуються окремі водії – явні порушники правил дорожнього руху. Через недотримання ними правил, на площі обмежено видимість, що призводить до підвищення аварійності», – розповів Поворозник.

Також делінеатори встановлять біля Південного залізничного вокзалу. На вулиці Ползунова відокремлять ліву смугу руху, що «унеможливить паркування та забезпечить безперешкодний транзитний рух».


 Наприкінці листопада 2018 року виділену смугу громадського транспорту на вулиці Шота Руставелі захистили спеціальними паркувальними стовпчиками, делінеаторами. Таким чином комунальники збиралися обмежити користування смугою для приватних авто.

 У лютому на площі Перемоги комунальники встановили деленіатори, а на Поштовій площі обгородили стовпчиками острівець безпеки.

Обкладинка: Центр організації дорожнього руху