У Львівській області відділ митного оформлення «Скнилів» поста «Західний» перевели на цілодобовий режим роботи, повідомляють у Львівській ОДА.

Таке рішення ухвалили «у зв’язку зі значним збільшенням кількості громадян, які хочуть здійснити митне оформлення автомобілів».

У цілодобовому режимі підрозділ планує працювати з 29 грудня до 23 лютого 2019 року.

Акція протесту власників автомобілів на європейських номерах, Київ, вулиця Михайла Грушевського, 20 листопада 2018. Коордирантор протестувальників Олег Ярошевич спалив свій Range Rover на знак протесту проти високого податку на розмитнення автомобілів / Анна Бобирєва для The Village Україна

Період пільгового розмитнення автомобілів завершиться 22 лютого, коли мине 90 днів після набуття чинності закону про авто на «єврономерах». Мито нараховуєтсья за пільговим коефіцієнтом 0,5 (за винятком електромобілів – ред.) при ввезенні одного легкового авто фізичними особами для власного використання.


З 25 листопада 2018 року офіційно заборонено ввозити на територію України авто на закордонній реєстрації, якщо не сплачено ввізне мито та грошову заставу.