Харківське архітектурне бюро Drozdov&Partners опублікувало ескізний проект будинку SAGA City Space на Сагайдачного, 18 у Києві.

У будівлі загальною площею близько 6500 квадратних метрів передбачені коворкінг, офісні приміщення, заклади харчування та готельні апартаменти.

Архітектори зазначають, що на етапі проектування «детально дослідили ритміку сусідніх будівель, аби дотримуватися традиційної архаїчної забудови вулиці». Висота будинку не перевищуватиме інші будівлі тут.

Завдяки перфорованій цегляній кладці будівля матиме два різні вигляди при денному та штучному оствітленні / Drozdov&Partners

«Серцем проекту є патіо, до якого підключені всі основні приміщення. Низькоповерхова частина забудови приховує від профілю вулиці п’ятиповерховий корпус, який міститься всередині двору, але з якого при цьому відкривається краєвид на Андріївську церкву і пагорби», – пояснюють у Drozdov&Partners.

Зазначимо, що Drozdov&Partners розробляли, зокрема, проект реконструкції Театру на Подолі, що переміг у конкурсі Ukrainian Urban Awards, а також готелю Aloft Kiev мережі Marriott.

зображення: Drozdov&Partners