Де покататися на ковзанах у Києві напередодні Різдва й Нового року? The Village Україна зібрали сім локацій, серед яких: ковзанка в «Зимовій країні» на ВДНГ, «найбільша ковзанка в Україні» та критий льодовий стадіон у парку «Перемога» з натуральною кригою.

Ковзанка просто неба в «Зимовій країні» на ВДНГ 

Ковзанку просто неба на 2500 м² традиційно відкрили в «Зимовій країні» на ВДНГ. На льоду одночасно можуть перебувати до 500 людей, кажуть організатори. Поряд із ковзанкою є льодова доріжка навколо фонтану, трибуни для глядачів і роздягальні. 

На катання можна приходити зі своїми ковзанами або ж орендувати – прокат входить до вартості відвідування. Ковзанка працюватиме до 17 березня 2024 року. Квитки можна придбати в касах на ВДНГ або онлайн за посиланням.

Крім ковзанки, у «Зимовій країні» облаштували різдвяний ярмарок, велику святкову ялинку, фудкорт зі стравами на грилі, запустили екскурсійний паротяг «Північний експрес» і відкрили виставку крижаних скульптур. Детальніше – за посиланням.

Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Коли: 12:00–22:00 (будні), 10:00–22:00 (вихідні та святкові дні)

Скільки: 350 грн – безлімітне катання на один день

Ковзанка на «Артзаводі Платформа»

Ковзанку на «Артзаводі Платформа», біля станції метро «Лісова», відкрили з 1 грудня. Поруч із ковзанкою є фудкорт, а також «фабрика бавовни» під назвою «Гномовиця» для дітей: із неоновими ялинками, екогойдалками та гірками.

Вхід на ковзанку для дітей до чотирьох років безоплатний. Для військових діє знижка 50%, а для пенсіонерів, людей з інвалідністю й багатодітних сімей – 30%. Квитки можна придбати в касах біля ковзанки.

Де: «Артзавод Платформа», вулиця Якова Гніздовського, 1-А

Коли: 10:00–21:00 (будні), 10:00–22:00 (вихідні та святкові дні)

Скільки: 300 грн – безлімітне катання на день

«Кришталева ковзанка» на набережній ТРЦ River Mall

«Кришталеву ковзанку» площею понад 1600 м² з «урбаністичним краєвидом» відкрили на набережній ТРЦ River Mall 9 грудня. На локації облаштували новорічні декорації, як-от святкову ялинку у вигляді «гігантського кристала», фотозону, карусель і фудкорт.

Для відвідувачів доступні зони для переодягання й комірки для зберігання речей. Крім того, можна орендувати фігурку-помічника для дітей, які тільки вчаться стояти на ковзанах.

«Кришталева ковзанка» працюватиме до 28 січня 2024 року. Для військових і їхніх родин також діятимуть знижки на катання.

Де: ТРЦ River Mall, Дніпровська набережна, 12

Коли: 12:00–22:00 (будні), 10:00–22:00 (вихідні та святкові дні)

Скільки: 410 грн – безлімітне катання на день

«Найбільша в Україні ковзанка» біля ТРЦ Blockbuster Mall на Оболоні

«Найбільшу в Україні ковзанку» площею 4900 м² відкрили біля ТРЦ Blockbuster Mall неподалік «Почайної». Посередині ковзанки встановили новорічну ялинку з прапором України та гірляндами. 

 

Крім ковзанки, на території є гірки для катання, «лабіринт ілюмінацій» і фудкорт із їжею та напоями. «Атмосфера тут – насолоджуватися снігом і кружляти під All I Want for Christmas is You», – кажуть у Blockbuster Mall.

Де: ТРЦ Blockbuster Mall, проспект Степана Бандери, 36

Коли: 10:00–21:00

Скільки: 300 грн (будні), 400 грн (вихідні)

Ковзанка IceLights біля ТЦ «Даринок»

Різдвяна ковзанка IceLights площею понад 1000 м² запрацювала з 1 грудня біля ТЦ «Даринок». Для дітей є спеціальні ковзани від 25 розміру, інструктори для безпечного катання й фігурки-помічники у вигляді пінгвінів, які можна орендувати за 200 гривень. Після катання можна перекусити на фудкорті та відпочити в теплому павільйоні.

Для військових діє знижка 50%, а для пенсіонерів, людей з інвалідністю і багатодітних сімей – 30%. Вхід безоплатний для дітей до чотирьох років.

Де: вхід №6 у ТЦ «Даринок», вулиця Якова Гніздовського, 1-А

Коли: 10:00–21:00

Скільки: 300 грн – безлімітне катання на день

Льодовий стадіон «Крижинка» в парку «Перемога»

Льодовий стадіон «Крижинка», що розташований у парку «Перемога» на лівому березі Києва, відкрив зимовий сезон. Це критий майданчик із повністю натуральною, а не штучною кригою, де, зокрема, займаються фігурним катанням і хокеєм.

На стадіоні «Крижинка» проводять масові катання, актуальний розклад виставляютьщотижня. Якщо власних ковзанів немає, їх можна орендувати. Утім, вартість вхідного квитка через це зросте на 50 гривень, а застава за ковзани – документ або 1000 гривень.

Де: парк «Перемога», вулиця Князя Романа Мстиславовича, 7

Коли: щодня з 10:00, графік масових катань тут

Скільки: 200 грн (або 250 грн з орендою ковзанів)

Телефон: 050 343 9191

Ковзанка біля ТРЦ Lavina Mall

Ковзанка площею 800 м² біля ТРЦ Lavina Mall почне працювати 21 грудня. Біля ковзанки встановлять новорічну ялинку з гірляндами та ярмарок із фудкортом.

Для військових діє знижка на вхід 50%, а для дітей-сиріт катання на ковзанці безоплатне.

Де: ТРЦ Lavina Mall, вулиця Берковецька, 6–Д (на парковці біля першої вхідної групи)

Коли: 10:00–22:00

Скільки: 300 грн (будні), 400 грн (вихідні та святкові дні)