Публікуємо добірку заміських комплексів для відпочинку біля басейну поблизу міста.

«Бобриця Дача»

Комплекс розташований за 20 кілометрів від Києва в селі Бобриця. Поруч із базою відпочинку є озеро, де можна займатися риболовлею, покататись на велосипедах у лісі чи посмажити барбекю. Крім цього, на території є ресторан і готель з 11 номерами різних категорій.

Ціна – 2250 гривень за день проживання у стандартному номері (у залежності від дати бронювання)

Лінк

«Глібівка»

Дачний готель «Глібівка» розташований на березі Київського моря, за 35 км від Києва. Загальна територія комплексу охоплює 4,7 га. На території можна орендувати будиночок або номери різних категорій, сходити в ресторан, спа-комплекс і басейн.

Ціна – 1750 гривень за день проживання у стандартному номері (вартість залежить від категорії та сезону)

Лінк

Shelest

Комплекс розташований за Києвом в напрямку села Лебедівка. Shelest пропонує зупинитись на вихідні, орендувавши будинок, поїсти в ресторані або ж приїхати на відпочинок біля басейну.

Ціна – котедж сімейний, 11 500 гривень за ніч

Лінк

Sobi Club

Заміський комплекс Sobi Club розташований у селі Хотянівці – в лісі на березі Дніпра біля Вишгорода. На території комплексу є готель, котеджні будинки, ресторан, кілька зон із кейтерингом і басейни для дорослих і дітей.

Ціна – 550 гривень (за день у будні), 600 гривень (за день у вихідні)

Лінк

Grand Admiral Resort & Spa

П’ятизірковий заміський клуб Grand Admiral Resort & Spa розташували за 15 км від Києва в бору на території під охороною. Крім проживання в готелі, комплекс пропонує організацію івентів різних форматів.

Ціна – 7315 гривень за добу проживання у стандартному сімейному номері

Лінк

Equides Club

Equides Club – кінний клуб сімейного типу, розташований на березі озера за 15 км від центру Києва. На території пропонують уроки верхової їзди та гру в гольф. Крім цього, в комплексі є ресторан, готель і тренажерний зал.

Ціна – 1890 гривень за день проживання у стандартному двомісному номері

Лінк

Wish Family Space

Wish Family Space – це клуб на території котеджного комплексу «Вишневе містечко». У комплексі можна займатися спортом, відвідати спа-процедури та відпочити біля басейну чи провести івент (весілля, день народження або корпоратив).

Ціна – 3900 гривень за ніч у стандартному номері

Лінк

обкладинка: Shelest