Якщо ви вирішили завести домашнього улюбленця, або вже маєте, The Village Україна підготував добірку 5 предметів і гаджетів, які створять комфортні умови для вас і нового члена сім’ї.

Місце для сну

Швидше за все, улюблене місце для сну домашньої тварини – це ваше ліжко чи диван. Попри це, варто все одно придбати лежак і спробувати привчити улюбленця до власного місця. Для цього поставте ліжко-лежак поруч зі своїм.

Скільки: 1 890 гривень

Лінк

Місце для точіння кігтів

Аби ви не хвилювалися, що одного разу повернетеся додому, а ваш дорогий диван або інші меблі зіпсовано – радимо відразу запастися кігтеточкою в домі. Кігтеточка від CatJoy зроблена з гофрокартону, який є екологічним, тому не викликатиме подразнення слизової вашого улюбленця.

Скільки: 571 гривня

Лінк

Автоматична годівниця для собак і кішок

Якщо ви часто проводите час не вдома, тоді вам не обійтися без автоматичної годівниці. З її допомогою ви можете запрограмувати до 5 годувань на день і не хвилюватися, що ваш улюбленець буде довго без їжі. Для кожного приймання їжі можна встановити індивідуальну порцію. Щоб привернути увагу тварин, є опція запису голосового повідомлення.

Скільки: 2 716 гривень

Лінк

Інтерактивна камера

Цей гаджет теж корисний для тих, хто багато часу проводить на роботі й сумує за своєю твариною. У камері вбудовані динамік і мікрофон, завдяки яким можна чути тварин або залишати їм голосові повідомлення.

Радимо звернути увагу на Petcube Play, який створений у мінімалістичному дизайні, тому впишеться в будь-який інтер’єр.

Скільки: 3 499 гривень

Лінк

Розумна кістка для гри

Ця іграшкова кістка розважає собаку, поки вас немає вдома, і дарує нові можливості для спільної гри. Кісточка вмикається за допомогою дотику. Вона схожа на дитячу іграшку. В інтерактивному режимі розумна кістка від Wickedbone запрограмована для залучення уваги вашого пса й не вимагає ручного управління. Коли собака біжить – кістка біжить за нею. Якщо ваш улюбленець ігнорує її, Wickedbone дражнить його, і ваш пес повертається до гри та взаємодіє з кісткою.

Скільки: 3 399 гривень

Лінк