The Village Україна збирає головні новорічні вечірки в місті. Тепер у вас не буде відмовки, що хорошої вечірки не знайшлося.

Bursa

Коли: понеділок, 31 грудня, 20:00 – вівторок, 1 січня, 05:00

Де: вулиця Костянтинівська, 11

Скільки: 1 500 грн – вхід у всі зони та welcome drink, 3 500 – вхід у всі зони та новорічний стіл

Facebook

«Готуйте свої сідниці, хлопці та дівчата, бо новорічна машина часу Bursa змусить вас трусити задками так, як трусили кілька десятиліть тому ваші мама й тато, а може, й дужче», – анонсують новорічну вечірку в готельному комплексі Bursa організатори. У програмі залучають і кафе «Білий шум», і руфтоп-бар «1818», і власне готель. Розпочнуть вечірку діджей-сети Даші Коломієць у «Білому шумі», а також Sasha Tessio i Muscut у «1818». Також у програмі від лейблу Worn Pop виступи данців First Hate i Argot та білорусів Super Besse і Alex Sinica.

Closer

Коли: вівторок, 1 січня, 01:00

Де: вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 600 грн – заздалегідь, 800 грн – на вході

Як і торік, новорічну вечірку проведуть і в Closer. Команда готує сюрприз щодо тематики вечірки. Але напевно можна сказати, що в лайнапі будуть гості з Нідерландів Marvel Vogel i San Proper, а також данка Maayan Nidam. Триватиме вечірка весь день – до ночі на 2 січня. Окрім того, вперше окремий танцювальний майданчик поставлять у вегетаріанському ресторані Savage Food. Ця вечірка розпочнеться о 21:00 31 грудня. Для замовлення столика заздалегідь приймають резерв – 2 000 грн, у які входить і ціна квитка на вечірку в Closer.

Zigzag

Коли: понеділок, 31 грудня, 22:30 – вівторок, 1 січня, 04:00

Де: вулиця Рейтарська, 13

Скільки: 1 000 грн (депозит)

Facebook

Новорічну вечірку в кафе Zigzag на Рейтарській називають Ugly Christmas Sweaters Party. У програмі – спеціальне святкове меню, новорічні коктейлі, а також подарунки, вогники і багато музики на вінілі і танців. Приймають передзамовлення на столики за депозитом 1 000 гривень.

«Бездельники»

Коли: понеділок, 31 грудня, 21:00

Де: вулиця Саксаганського, 38

Скільки: 2 000 грн – за баром, 2 500 – за столом (депозит)

Facebook

«Усе пройде в найкращих традиціях бару: спеціальне меню, діджеї і танці до 1 січня, які плавно перетікають у похмільний день. Сон обличчям у салат – вітається», – кажуть у цілодобовому барі «Бездельники» на Саксаганського. Ще одна особливість – продовження торішньої традиції щогодини випивати по келиху з великої пляшки просеко за Новий рік в інших країнах.

«Косатка»

Коли: вівторок, 1 січня, 01:00

Де: вулиця Велика Житомирська, 25/2

Скільки: 1 000 грн (депозит)

Facebook

«У нас вже склалась традиція зустрічати Новий рік в улюбленому місці», – кажуть у кафе «Косатка». На Новий рік заклад, за традицією, відчинить двері о 01:00, а до того команда проводитиме власну вечірку. У програмі: робота кухні з невеликим меню та бару, а ще діджей-сети. Попереднє бронювання столів – 1 000 гривень за людину.

«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»

Коли: понеділок, 31 грудня, 23:00

Де: «Остання барикада», майдан Незалежності, 1; Chicken Kyiv, вулиця Хрещатик, 15/4; Ronin, вулиця Зоологічна, 9; «Ватра», вулиця Городецького, 4-Б; «Канапа», вулиця Андріївський узвіз, 19-А;

Скільки: 2 900 грн – для дорослих, 1 450 грн – для дітей від 6 до 12 років, безкоштовно – для дітей до 6 років

Лінк

Заклади ресторатора Дмитра Борисова вперше не підуть у відпустку в новорічну ніч. У п’яти ресторанах мережі – «Останній барикаді», «Ватрі», Chicken Kyiv, «Канапі», Ronin – влаштують тематичні вечірки. У програмі кожного закладу – окреме меню відповідно до спеціалізації, включно з основною стравою, закусками, десертами і напоями. Дітям до шести років – вхід безкоштовний.

Samskara

Коли: понеділок, 31 грудня, 22:00 – вівторок, 1 січня, 07:00

Де: Львівська площа, 8-А

Скільки: 499 грн

Facebook

«Самскара» – це імерсивна виставка за участі картин американського художника Андроїда Джонса, відомого за співпрацею із фестивалем Burning Man. У новорічну ніч медіа-арт на Львівській площі поєднають з форматом вечірки. За музику відповідатимуть діджеї Анатолій Тапольський і Влад Фісун. У програмі – 70 арт-об’єктів, а також два бари і фудкорт.

Atlas

Коли: понеділок, 31 грудня, 23:00 – вівторок, 1 січня, 06:00

Де: вулиця Січових Стрільців, 31

Facebook

«Atlas – це космічний зорекрил, який у новорічну ніч вирушить у подорож далекими галактиками», – розповідають у клубі на Січових Стрільців. Декор та атмосферу в Atlas обіцяють за стилістикою зоряного шатла і далеких планет. Три танцювальні майданчики розділять за тематиками. У Barbara Bar вмикатимуть хіти 90-х, у Banana Room – реп і техно, а власне в Atlas – виступи українських гуртів, включно з YUKO, Latexfauna і Fontaliza.