Що подарувати дитині? Це запитання мучить не одного дорослого. З одягу діти швидко виростають, іграшки вже дівати нікуди, а улюблені заняття змінюються мало не щодня, тож музичні інструменти та набори для наукових експериментів – теж не варіант. А ось ювелірні прикраси – це гарна ідея для подарунка, який залишиться на згадку надовго. Але де знайти такі, щоб і безпечні, і стильні?

UmaUmi – бренд дитячих ювелірних прикрас, який створює сучасні сережки, підвіски та браслети з дорогоцінних матеріалів.⁣⁣ Наразі бренд випустив 17 колекцій.

The Village Україна разом з UmaUmi розповість, як правильно вибрати для дитини прикраси, щоб вони їй точно сподобалось і були безпечними.

Враховувати індивідуальність дітей

Для дітей одяг і прикраси – це спосіб демонстрації власного відчуття прекрасного, можливість проявити свою незалежність та ідентичність. Як заохотити дитину самовиражатися за допомогою прикрас? Зменшені копії виробів для дорослих – така собі ідея. Діти можуть не поділяти естетичних поглядів батьків на прикраси, почуватися в них незручно. Тому краще обирати ювелірні вироби, які розраховані лише на дітей.

Обирати гіпоалергенні матеріали

Звертайте увагу на якість металу. Золото або срібло – гіпоалергенні та підходять для дітей. Додатково срібні вироби мають бути вкриті родієм, який не дає металу тьмяніти, захищає виріб від дрібних подряпин, а також зменшує ризик виникнення алергії в дитини.

Піклуватися про безпеку

Маленькі діти рухливі, допитливі, активні та мають гіпержестикуляцію, тому це необхідно враховувати перед купівлею прикрас.

Вироби повинні мати:

Піклуватися про безпеку

Маленькі діти рухливі, допитливі, активні та мають гіпержестикуляцією, тому це необхідно враховувати перед купівлею прикрас.

Вироби повинні мати:

  • гладку поверхню
  • невеликі розміри
  • малу вагу
  • надійно закріплені вставки
  • безпечну та зручну замкову частину

Також важливо слідкувати за тим, щоби виріб не мав гострих країв і кутів.

Уміти зацікавити

Стильні та безпечні прикраси – це ще не все. Щоб зацікавити дитину, потрібен інноваційний підхід. Наприклад, UmaUmi пропонує, окрім самого виробу, такі бонуси:

Можливість оживити персонажів Magic Seven у доповненій реальності в спеціальному застосунку. З ними можна танцювати, фотографуватися та робити веселі відео всією родиною

Набір стікерів із героями ювелірних колекцій

Каталог, у якому можна познайомитися з історією героїв

Основні колекції UmaUmi:

UmaUmi Like mom

Це колекція-трансформер із парними прикрасами для дівчат і їхніх мам.

UmaUmi Magic

Символами цієї колекції є єдинороги та пегаси зі срібла.

UmaUmi Transformes

Колекція сережок зі змінними підвісками під настрій і стиль.

UmaUmi Symbols

У колекцію входять символічні прикраси з метеликами, сердечками, балеринами, коронами, зірками.

UmaUmi Magic Seven

Magic Seven – це семеро веселих друзів із всесвіту Umiverse. Запальна зірка Umi та її друзі: чуйний вухоніг Lil, бешкетник-привид Boo й інші супергерої готові до зустрічі зі своїми маленькими власницями не лише у вигляді ювелірних прикрас, а й в окремому мобільному застосунку. Там їх можна оживити та зробити спільне фото. А ще ця колекція має ексклюзивне паковання.

Зробити особливий подарунок

Прикраси UmaUmi також можна знайти:

у ТЦ: Ocean PlazaDream Town

дитячих мережах: «Будинок іграшок», «Акварель», Myplay, «МАУГЛІ», «Антошка»

ювелірних мережах: «УКРзолото»

Матеріал підготовлено за підтримки UmaUmi