Батьківство – це щастя й досягнення та випробування водночас. Це купа нової інформації, недоспаних ночей і різних емоцій. Не кажучи вже про відповідальність, яку не перевершить позиція СЕО. І кожен проходить цей шлях по-різному. 

Nutrilon Premium+ – це нова лінійка сумішей для малюків, розроблена науковцями на базі 40 років дослідження грудного молока та потреб дитини. До складу сумішей входять: постбіотики, пребіотики, поліненасичені жирні кислоти та комплекс вітамінів і мінералів.

Ми з Nutrilon створили фановий тест на ваш стиль батьківства, щоб підтримати молодих, заклопотаних батьків. А також, аби нагадати, що на майбутній успіх дитини впливає багато факторів: від вибору правильного харчування до розвивальних ігор та емоційного стану мами. Результати тесту не є прямими порадами з виховання, більше корисної експертної інформації з догляду та виховання дитини шукайте на сайті Nutricia Club.

1

Перед тим, як малюк з’явився у вашому житті, ви…?

Провели повний тест-драйв усіх можливих дитячих колясок. У нас має бути найкраща!

Слухали Моцарта, читали літературу із саморозвитку.

В останній момент почали підбирати модні луки для малечі.

2

З появою дитини сон – на вагу золота. А що ви робите, коли малюк спить?

Сплю з відкритими очима. Це моя нова суперсила.

Нарешті можна попрацювати.

Йога, ванна, аромамасла!

3

Крок вправо, пів кроку вліво – всюди нові нюанси з виховання. Як ви робите вибір, коли стикаєтеся з невідомим?

Дзвоню мамі, її номер на гарячій клавіші.

Ок, Гугл, чому дитина плаче (а я разом із нею)?

Набираю педіатра та зберігаю спокій.

4

Ви вирішили ввести молочні суміші в харчування дитини. І ось ви в магазині, читаєте склад, а там є «постбіотики» – ваша реакція?

Паніка, кортизол росте. Що це?!

Якесь модне слово, не більше.

Це, напевно, те саме, що й пробіотики!

Не бійтеся цього слова! Постбіотики – це корисні біоактивні речовини, нещодавно відкриті у грудному молоці. Вони виробляються «корисними» бактеріями, необхідними для злагодженої роботи кишківника малюка. Вони включають вуглеводи, вітаміни, органічні кислоти, ліпіди, а також комплекси протеїнів та амінокислот. А ще здійснюють сприятливу імуномоделювальну, протизапальну та антимікробну дію на організм. Шукайте постбіотики у складі сумішей Nutrilon Premium+ 3 та 4.

5

У новій ролі батьків вас іноді турбує думка про…?

Хочеться бути певним, що обрали хороший догляд і підхід до виховання малюка.

Стало менше часу на саморозвиток – не хочеться втрачати попередній ритм.

Стало складніше боротися з темними колами під очима.

6

Окрім здоров’я та любові, чого ще ви прагнете для свого малюка?

Аби дитина виросла самостійною та успішною

Аби дитина завжди відчувала свободу вибору

Аби дитина розкрила свої таланти та потенціал

Емоційний і фізичний розвиток дитини починається з перших днів її життя та залежить від багатьох факторів, включаючи повноцінне харчування. Тому тут украй важливо зробити правильний вибір. Якщо ви вводите в раціон малюка суміші, орієнтуйтеся на їхній склад, бо він упливає на самопочуття дитини та на її розвиток у майбутньому. Так, суміші Nutrilon Premium+ 3 та 4 містять поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6. Вони необхідні для нормального розвитку нервової системи й головного мозку, що тісно пов’язано з інтелектом малюка. Омега-3 та Омега-6 беруть участь у розвитку сітківки ока та сприяють розвитку зору. Крім того, позитивно впливають на емоційний стан дитини, покращують швидкість обробки інформації, стимулюють розвиток когнітивної функції.

7

А як ви збираєтеся на ранкову прогулянку з дитиною?

Як на свято! Підбираємо стильні парні луки для нас із малюком.

Беремо малюка із собою, коли йдемо у справах

Книжку чи новий подкаст – собі, а соску – малюкові.

8

На що ви орієнтуєтеся у виборі продуктів догляду та харчування для малюка?

Шукаю натуральні інгредієнти у складі

Поради експертів і фахівців-педіатрів

Розпитую в подруг і слідкую за блогерами

Якщо ви вводите суміші в раціон малюка, зверніть увагу, що лінійка Nutrilon Premium+ з формулою Pronutra нового покоління враховує вікові особливості дитини. Її розробили на основі 40 років дослідження грудного молока. У складі сумішей є запатентована формула пребіотиків галакто- і фруктоолігосахаридів (GOS / FOS) у співвідношенні 9:1. Вона сприяє розвитку імунної системи та зменшенню інфекційних захворювань. А в поєднанні з постбіотиками допомагає легкому травленню та зменшує ймовірність розвитку кольок. А отже – менше сліз і безсонних ночей для мами та малюка :)

Результати тесту:

Щоб побачити результат,
потрібно відповісти на всі питання тесту

Ви – батьки з Марсу!

Ви в усьому покладається на планування, наукові факти та доказову медицину. І все запитуєте себе, коли вже Маск колонізує червону планету. Може, йому допомога потрібна? Є ймовірність, що правильні рішення, які ви ухвалюєте сьогодні щодо виховання та годування, допоможуть вашому малюку стати наступним Ілоном Маском.

ПОДІЛИТИСЯ

Ви – батьки з Венери!

Як і Венера, що рухається проти напрямку решти планет, ви не боїтеся шукати власний шлях у вихованні дитини. Ви інтуїтивно знаєте, який вибір у вихованні та годуванні малюка є правильним, щоб ваша дитина виросла щасливою та успішною особистістю.

ПОДІЛИТИСЯ

Ви – батьки із Сатурна

Як Сатурн має багато кілець, так і ви маєте безліч справ. Ви поєднуєте виховання вашого малюка з особистим розвитком і власними проєктами. А ще знаєте, що таке мультитаскінг і швидко ухвалюєте вірні рішення – а як інакше в сучасному світі? Інтуїція підказує, що правильний вибір, який ви робите сьогодні, допоможе вашому малюкові бути здоровим і щасливим у майбутньому.

ПОДІЛИТИСЯ

Який би стиль виховання ви не обирали – ми точно знаємо, що ви успішні у вашому батьківстві, адже ваш малюк відчуває любов і турботу.

Оновлена лінійка базових дитячих сумішей Nutrilon Premium+ відповідає європейським і всесвітнім стандартам дитячого харчування.

Суміші містять: постбіотики; пребіотики-олігосахариди GOS / FOS; вітамін D; комплекс вітамінів і мінералів для кожного етапу розвитку малюка.

Лінійка Nutrilon Premium+ сприяє легкому травленню завдяки унікальній комбінації пребіотиків GOS / FOS і постбіотиків. Допомагає підтримувати нормальну роботу імунної системи завдяки постбіотикам, пребіотикам GOS / FOS, вітамінам C і D. Містить усі важливі нутрієнти, вітаміни та мінерали для розвитку дитини відповідно вікових норм. Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед початком годування дитини віком до 1 року необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром і дізнатися більше про схему поступового переходу на суміші.

Матеріал підготовлено за підтримки