З 10 до 13 жовтня у конгресно-виставковому центрі «Парковий» проведуть тиждень дитячої моди Junior Fashion Week. Чотири дні українські дизайнери та магазини презентуватимуть колекції осінь-зима 2019-2020. Запрошення на деякі покази вже доступні для замовлення на karabas.com. Кількість лімітована.

The Village Україна разом з Junior Fashion Week розповідає, чому варто відвідати дитячий тиждень моди в Києві.


Знайти екосвідомі бренди


Модна індустрія є другою після нафтової за рівнем забруднення довкілля. Екологічність – це тренд, а дизайнери з усього світу дають одягу та аксесуарам нове життя за допомогою апсайклінгу. У Німеччині дизайнерський дует Schmidttakahashi створює речі преміум-класу з одягу, який знайшли на секонд-хенді. А дизайнер Wilfried Pletzinger випускає спортивну форму з перероблених колекцій Nike та Adidas.

В Україні такі колекції створюють дизайнерка Саша Джулай і стилістка Мава Кім. У перший день Junior Fashion Week вони представлять свою апсайклінг-лінійку. Саша і Мава зазначають: «Для нас це не лише спроба дати планеті трохи видихнути, а ще один доказ того, як одяг з історією можна перетворити на своєрідне мистецтво». Показ відбудеться 10 жовтня о 12:00, вхід – вільний.


Провести час із дитиною


Упродовж Junior Fashion Week в атріумі центру «Парковий» працюватиме освітньо-розважальний центр Ecolab. Тут проведуть серію майстер-класів, різноманітні ігрові квести, виставки та інші інтерактивні заходи.


Відкрити нові імена


Щороку на Junior Fashion Week свої колекції презентують нові в дитячому сегменті дизайнери. Так 10 жовтня гості тижня моди побачать колекцію одягу бренду Roukoss Kids. Його засновником є Елай Рукосс – ліванський дизайнер, який керував KERING Group, компанією, що об’єднує такі бренди, як Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga та інші.

Нову дитячу колекцію представить і бренд Тетяни Сидоренко NEBESITE. Крім того, можна буде побачити дебютну колекцію NE_ON 14-річної дизайнерки ANTIBOT та власну лінійку одягу від доньки Олі Фреймут Злати Мітчелл.


Побачити нові колекції українських брендів


Більшість дизайнерів, які представлять одяг свого бренду на Junior Fashion Week – українці. Нові колекції презентуватимуть See Arsi, АrinApparel, YES! Kids, by Vel, Miracle Me, Malyna та інші. Також одяг власного авторства покаже організаторка міжнародного конкурсу UBF Kids Top Models і засновниця благодійного фонду Ukrainian Children Марина Козаченко.


Дізнатися про тренди дитячої моди


Які речі та аксесуари стануть трендовими в новому сезоні? Чи може шкільна форма бути красивою? Де знайти сукню на Новий рік?

Відповіді на всі ці запитання батьки разом з дітьми зможуть знайти під час показів LAPIN HOUSE, Daniel, MonnaLisa, Il Gufo, Catimini, Petit Bateau, Tartine et chocolat, Bikkembergs тощо.

Придбати речі можна буде одразу з подіума. Крім того, деякі з них продаватимуться зі спеціальними знижками.

Піти на Junior Fashion Week

Матеріал підготовлено за підтримки