Проєкт «Мамо, я бачу війну» зібрав колекцію з понад 12 тисяч дитячих малюнків про війну і мир в Україні.

Команда проєкту зробить із малюнків маніфест-колаж, у якому будуть відтворені всі зібрані дитячі історії. Колаж буде виставлений на благодійному NFT-аукціоні, а виручені кошти скерують для допомоги дітям, які постраждали від російсько-української війни.

«Цінність кожного малюнку неможливо переоцінити, адже всі вони стануть спогадами про події в Україні й частинкою нашої історії. Щоб зберегти ці спогади назавжди в інфопросторі, ми створимо з них найбільший у світі маніфест-колаж про війну», – каже Данило Цьвок, співорганізатор проєкту.

Наступний крок – створення колажу, водночас збір малюнків триває. Організатори також планують провести низку виставок у різних країнах, щоб світ не забував про війну в Україні.

Усі малюнки можна подивитися на офіційних майданчиках проєкту: на сайті, а також на сторінках у Facebook, Telegram та Instagram.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


50 тисяч доларів на підтримку України зібрав відеопроєкт режисера Марка Вілкінса. Це серія документальних мініфільмів про українців, які допомагають іншим пережити складні часи.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі