Nova Post відкрила відділення в місті Ліберець.

Ліберець став третім чеським містом, де компанія відкрила власне відділення Nova Post. У відділенні можна відправити й отримати посилки вагою до 30 кг.

Вартість доставки з України у Чехію:

  • Документи до 1 кг – 500 гривень
  • Посилки до 2 кг – 550 гривень
  • Посилки до 10 кг – 850 гривень
  • Посилки до 30 кг –1800 гривень

Відділення Nova Post працює за адресою Dr. M. Horakove 11/76 з понеділка по суботу. Термін доставки триває від пʼяти робочих днів. Детальніше про доставку посилок з України до Чехії можна дізнатися за посиланням.

Українці також можуть замовити доставку кур’єром Nova Post до 200 кг з України на будь-яку адресу в Ліберці. Кур’єрська послуга буде коштує 100 гривень для відправлень до 30 кг, або 250 гривень за кожні 100 кг.

Загалом у Чехії працює чотири віділення Nova Post. До кінця року їх планують відкрити в містах Пльзень, Острава й Чеське Будейовіце, а також збільшити кількість пунктів видачі посилок.

   

Nova Post уже відкрила 89 відділень, зокрема в Естонії, Польщі, Литві, Латвії, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Італії.

У квітні Nova Post скасувала оплату за переадресацію посилок по всій Україні. Переадресація буде безкоштовна, якщо відправлення ще не доставили в призначене відділення, поштомат або не передали кур’єру для доставки на адресу.