Користувачі YouTube Music зможуть завантажувати пісні для прослуховування офлайн на комп’ютер, пише 9to5Google.

Стримінгова платформа не має окремого застосунку для комп’ютерів, тому слухати музику можна було у вкладці браузера, а завантажити – тільки в телефоні чи планшеті.

Уперше функцію запровадили в лютому, а тепер її розширюють для більшої кількості користувачів. Щоб завантажити музику на компʼютер, потрібно обрати відповідний альбом чи сингл й натиснути кнопку «Завантажити», яка розташована між опціями «Зберегти в бібліотеці» й додатковим меню з трьома крапками.

Завантаження залишаються доступними, якщо пристрій має підключення до інтернету принаймні раз на 30 днів. Поки невідомо, чи знадобиться Premium-підписка для нової функції й чи можна буде завантажити подкасти, додає 9to5Google.

 

YouTube запускає опцію для Premium-підписників, завдяки якій вони зможуть публікувати короткі відео для окремих глядачів. Користувачі можуть ділитися спеціальними оголошенням, презентацією нового продукту, обмеженою пропозицією тощо для своїх платних глядачів, спонсорів чи спільноти. Також можна обмежити доступ до вже наявних відео.

Фото: 9to5Google