«Укрзалізниця» запустила новий маршрут приміського потягу Dnipro City Express.

Модернізовані електропотяги курсуватимуть за маршрутом Камʼянське – Дніпро – Синельникове з 29 березня. Потяги робитимуть зупинки, зокрема на станціях: «Нижньодніпровськ», «Ксеніївка», «Ігрень», «Синельникове-2» – щоб зробити спочучення між районами й берегами самого Дніпра.

Щодня чотири рейси вирушатимуть із Камʼянського до Синельникового через Дніпро, а також два із Синельникового до Камʼянського. Ще три потяги курсуватимуть у напрямку Дніпро – Синельникове та пʼять у зворотному напрямку.

Перші рейси відправлятимуться з Дніпра до Синельникового о 05:30, з Камʼянського до Дніпра й Синельникового о 05:42, з Дніпра до Камʼянського – о 05:14, а із Синельникового до Дніпра – о 05:49.

Електропотяги Dnipro City Express облаштовані пандусами, місцями для проїзду людей з інвалідністю, мають інклюзивні вбиральні, навігацію зі шрифтом Брайля, місця для велосипедів, а також порти Type-C та USB для зарядження гаджетів.

 

Приміський потяг Dnipro City Express уперше запустили в грудні 2023 року. Раніше він курсував за маршрутом Дніпро – Камʼянське.

Два роки тому «Укрзалізниця» перезапустила київську кільцеву електричку, поступово оновивши весь рухомий склад. Розпитали їх усе про проєкт Kyiv City Express, частиною якого стала міська електричка, і його майбутнє.

Фото: «Укрзалізниця»