McDonald's на площі Українських Героїв відкриють в оновленому вигляді, повідомляє пресслужба McDonald's у коментарі The Village Україна.

Зараз там проводять планові ремонтні роботи в межах стратегії модернізації й відкриття нових ресторанів. Зокрема, у закладі оновлюють дизайн й облаштовують цифрові термінали самообслуговування. 

Про дату відновлення роботи повідомлять згодом в офіційних джерелах компанії, кажуть у пресслужбі. До цього часу можна відвідати найближчий McDonald's поруч зі станцією метро «Хрещатик».

 

 

   

Чи повернуть у McDonald’s сніданки й салати? Редакція The Village Україна розповідала про, що говорили на першій пресконференції McDonald’s із початку повномасштабного вторгнення.

З березня 2024 року McDonald's частково відмовляється від використання пластикових кришок для стаканів. Усі холодні напої подаватимуть без них. Водночас для курʼєрських замовлень або на виніс напої будуть у закритих стаканах. Завдяки ініціативі вдасться зменшити використання пластику на 8,5 тонн на рік, її в тестовому режимі вже запустили у львівських закладах мережі.

Обкладинка й фото: Ярослав Друзюк